onsdag 20 februari 2013

Bronsålder

En strumpbyxa i en svårbestämd färg tillsammans med ett par benvärmare - kan det funka till fest? Jaaa! Jag tycker att det här blev lite annorlunda, men samtidigt helrätt.


Förra vintern hittade jag strumpbyxorna, i 60 denier, på rea på Lindex. Färgen, som är som en blandning av brun/guld/brons, liknar ingen annan i min samling. Det blev argumentet till att de fick följa med hem, samt en prislapp på 50 kr istället för ordinarie 100 kr.


Jag tycker att strumpbyxan kom till sin fulla rätt när jag fick idén om att kombinera den med benvärmarna från Twilfit, också inköpta förra vintern. De är gjorda av en modal, nylon, angora och ull: härligt varma. Lägg till det fina stickade mönstret och rosetterna - jag var fast när jag såg dem.


Benvärmarna kostade 100 kr, men jag hittade ett antal för 10 kr(!) i en realåda på min Twilfit-butik häromveckan. Jag var tvungen att skaffa ett par till, i sagolikt vitt.. mmh.
Strumpbyxan har jag för övrigt sett på reagalgen på Lindex även i år, så det var väl en "svår" färg antar jag. Själv tycker jag att den ser en smula tråkig ut vid första anblicken, men sedan så överraskar den.


In English: Bronze coloured 60 denier tights from Lindex,together with cosy leg warmers from Twilfit. A bit different for me, but I really love the combination.

4 kommentarer:

 1. Intressant färg på strumpbyxan. Dessvärre var det mest ben värmare på bilderna. Det gjorde det svårt att bedöma strumpbyxans utseende, men eftersom du skrev att det var Lindex är det ok kvalitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mitt eget fel, eftersom jag tyckte att benvärmarna var finast & mest intressanta. :)

   Radera
 2. Hittade för några år sedan en skön bronsliknande färg. De är mer opaka och i 80 den. Gillar den blanka stilen och de passar perfekt till svarta shorts. Ta en titt: http://flic.kr/p/c6pWvE

  Märket är MyWear som går att hitta på Ica Maxi. Mycket slitstarka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow vilken lyster! Tycker att jag mest har sett vanliga i svart respektive hudfärgat när jag varit på ICA Maxi, men jag har kanske mer tur framöver.

   Radera