fredag 27 oktober 2017

Diantha

Lite elegans? Ja tack! I den ungerska strumpbutiken, som jag nämnde härom inlägget, fanns det även ett litet urval av strumpor från Trasparenze. Det blev att strumpbyxan Diantha fick följa med mig hem för 2100 forint, vilket är drygt 70 kr. Riktigt billigt för märket!


20 denier och lite halvmatt finish har vi här, och något slags motiv (kan det föreställa en kruka med hängande växter måntro?) som dels sitter på anklarna och sedan återkommer runtom låren. När jag läser en beskrivning av plagget så ska det dels kunna ge illusionen av en tatuering vid anklarna och dels att det är en strumpkant upptill. Kanske det, om man har varianten med hudfärgad botten och svarta motiv. Varianten som jag har, och som jag faktiskt tycker är snyggast, känns för mig mest som en touch av elegans. Gott så.


Kvaliteten är prima här, tyget känns som en smekning och strumpbyxan sitter bekvämt på. Det här är kanske inte den design som är mest utmärkande från Trasparenze, men i gengäld så känns det som ett mångsidigt plagg.
Diantha är inte från den senaste sommarens kollektion, är osäker på vilket år faktiskt, så tillgången på just den här är väl sisådär.. Men om ni finner en liknande design så är det väl värt att kika på, även om förpackningen inte ger en wow-känsla. För av någon anledning lyckas jag alltid känna mig sassy i en strumpbyxa från märket!


In English: Found these 20 denier Diantha tights from Trasparenze for a really good price! The pattern maybe doesn't look that much on the packaging, but in real life it makes these tights very versatile. Good overall quality too - I feel very sassy in them.


4 kommentarer:

 1. Snygga med diskret mönster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glatt överraskad av hur mycket jag gillar dem!

   Radera
 2. Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! I will soon write about some Finnish tights! :)

   Radera