måndag 25 september 2017

Virgo

Här är sommarens långkörare! Jag har svårt att vara annat än imponerad av en 15 denier tunn strumpbyxa som jag har burit i 7 dagar och den fortfarande håller! Inga hål, inga revor. Det enda som har hänt är att trådarna har dragit ihop sig på vissa ställen. Alltså va?
Antingen har jag haft osannolik tur eller så är detta ett riktigt kvalitetsköp för en löjligt billig peng.


Strumpbyxan heter Virgo, är i färgen Natural och kommer ifrån polska Adrian, som för mig är ett nytt märke. Finishen är matt, men inte helt utan lyster. En liten tåförstärkning finns, som är hyfsat diskret.
Den finns tillgänglig i 6 st storlekar från XS till XXL och materialet består av 85 % polyamid och hela 15 % elastan.
Ja, vad ska jag säga förutom att hållbarheten är superb? Den sitter jättefint på mig också, den är bekväm och håller sig på plats. Jag må vara den som föredrar glossiga hudfärgade strumpbyxor, men det här är en riktig vardagsfavorit.


Jag köpte plagget på plats i butiken Bella Carina, i hörnet Király utca/Anker köz, precis vid Deák Ferenc tér i Budapest. Väl värt ett besök om en semester i Budapest är nära förestående. Butiken är luftig och det finns ett stort sortiment, och det räckte med att personalen tittade på mig för att hon skulle plocka ut rätt storlek. En kunskap som jag sällan upplever i Sverige, där vi å andra sidan knappt har några dedikerade strumpbutiker kvar. Språket var inget problem heller, medarbetaren jag träffade talade engelska utan problem.
Har tyvärr förvirrat bort kvittot och det är ingen prislapp kvar på min förpackning, men butikens webshop TightsLove.com anger 2,5 €.

Förutom att jag nu vill köpa några backups av just den här strumpbyxan är jag också nyfiken på vad mer Adrian har att erbjuda...


In English: Let me introduce you to this summer's nice surprise! Been wearing these 15 denier Virgo tights from Polish brand Adrian for 7 days now.. and still looking good! I might have been lucky or the quality's just simply superbe! The finish's matte and they're comfortable on. Make sure to check these out, since the price tag is just around 2,5 €!

2 kommentarer:

  1. Trevlig läsning gillar de där tunna strumporna blir en härlig lyster.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är kul att de är smickrande i olika ljussättningar! Undrar hur många dagar de kommer att hålla totalt? :)

      Radera