lördag 25 februari 2017

February blues

Det är ruskväder deluxe ute och undertecknad ämnar att snart krypa ned under ett varmt och skönt täcke. Men jag slänger in ett litet inlägg här (och sparar de mer genomtänkta till när jag har fått sova ut). I höstas hittade jag ju strumpbyxor på H&M för en ynka tiokrona, men det var faktiskt två stycken varianter som fanns till salu!
De här är petrolblå och påstås vara stickade i 80 denier - något jag tycker verkar lite överdrivet. Tyget känns lite som ett par genomsnittliga 50 denier. Originalpriset på dessa är lägre än de jag bloggade om i höstas, 50 kr mot 80, och överlag känns de andra strumpbyxorna mer gedigna i kvaliteten. Med det sagt så vill jag inte påstå att detta är en dålig produkt, nejdå. För 10 kr är det ett fantastiskt fynd.
Men se den lite som en strumpbyxornas Average Joe med en vacker blå ton!


In English: Another bargain from H&M for 10 SEK/1 €! Lovely petrol blue colour, the quality is nice in an Average Joe way.

5 kommentarer:

 1. Denne hadde en fin blåfarge, ikke for svak og ikke for "sterk", skjønt det er jo jeg har sagt før; Det er fint å synes godt når man er ute;) :)
  Den ser ut for å ha et jevnt og fint maskebilde også, fra den avstand en ser dine ben;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar verkligen den här typen av blå nyanser! Tycker de är klädsamma.

   Radera
 2. Snygg blå färg skulle passa jätte bra ihop med en jeanskjol och ett par svarta kängor eller ett par svarta sandaler med lite klack på.
  Som trogen besökare av bloggen är det en kombo som man kan få önska att du kan visa oss. För att se om det passar bra ihop.
  H//HU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äger ingen jeanskjol, så det blir lite svårt om just jeanstyget var det viktiga!

   Radera
 3. Snygga och jag tror att dem passar till en blå jeanskjol som Anonym ville se.

  SvaraRadera