fredag 29 januari 2016

Gjennom skogen til blaafjellene

En del av er kanske minns att jag hade en trio glitterstrumpbyxor från H&M, vilka alla var urtjusiga men hade horribel kvalitet. Om jag inte missminner mig så gick alla sönder inom några timmar..
För ett tag sedan så hittade jag på nämnda butikskedja ett par midnattsblå glitterstrumpbyxor till reapris (50 kr istället för 80 kr).


Som synes är det rena rama glitterfesten! Tyget är riktigt stabilt dessutom. Ingen denier har angetts på förpackningen, men jag gissar på minst 60. Det är i alla fall en hyfsat tjock strumpbyxa som värmer rätt så bra, och alltså är perfekt på vintern. Att tyget är tätt gör också att glittret är tydligt oavsett ljus. Bilden nedan är tagen i inomhusljus utan blixt:


Nu har jag bara hunnit bära dessa vid två tillfällen än så länge, men jag har inte varit direkt aktsam. Strumpbyxorna ser i alla fall lika bra ut. Och det är inte fy skam efter upplevelser med glitterstrumpor som går sönder när man tar på dem!


In English: Sparkle party! Thick tights (I would guess at least 60 denier) from H&M, with a lovely midnight blue colour. Quality seems very fine.

3 kommentarer:

 1. Helt klart min stil med en färgade strumpbyxor. Det är kanske värt att gå in på HM och kolla. Jag är inte speciellt förtjust i HM.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HM är nog det märke jag har flest kläder av i garderoben, men att gå och glo på måfå i affären roar mig inte så värst längre.

   Radera
 2. Väldigt cool blogg. Jag hjärtligt inbjuder dig! http://esensuell.se

  SvaraRadera