söndag 11 oktober 2015

Reel

När bloggen fortfarande var ung visade jag upp ett par sommarstrumpbyxor från Philippe Matignon, och häromhelgen bar jag den svarta systern till dessa. Då det var lite kyligt på kvällen parade jag ihop strumpbyxan med ett par strumpor från samma märke, kallade Reel socquette i färgen Blu marea.


Personligen tycker jag att den hudfärgade strumpbyxan är snyggare än denna i svart, dels för att jag föredrar svart på lite mer opaque tyg men även för att även för att en del trådar har dragits ihop i tyget och det blir rätt synligt på svart tyg.
Sockarna är jag däremot störtförtjust i! Flickigt, prickigt och en blå färg helt i min smak. Och även fastän de är rätt tunna så gjorde de att jag slapp frysa om fötterna.
Strumpbyxan köptes på rea för 4 år sedan för en 50-lapp, sockarna köpte jag nu i somras för 90 kr.


In English: A combination of Batik summer tights in black together with Reel socquettes in Blu Marea, both from Philippe Matignon. I'm very fond of the cuteness level of the socks!

3 kommentarer:

 1. Kan nok være enig med deg at de hudfargede var finere, men den er ikke jo fin denne også da;)
  Måte se tilbake for å se på den hudfargede du hadde blogget om:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen var jag ju mycket förtjust i de hudfärgade, så redan från början är det en tuff match. :)

   Radera
 2. Hej.
  Snygga strumpbyxor.Går själv mycket i strumpbyxor året om.
  Men den bästa tiden är ju sommaren.När man kan ha riktigt
  tunna.Då brukar jag ha 8-10 denier.Nackdelen är väl när man använder högklackat med öppen tå.Strumporna blir väldigt spännda vid tårna.Så det blir ju några par.Men gud va skönt.tycker du inte det?

  SvaraRadera