torsdag 15 januari 2015

4 shades of grey

Grått kan vara en förfärligt trist färg, men här har jag hittat strumpbyxan som tar kulören till nya höjder! Fyra nyanser möts i ett mönster av kvadrater och rektanglar och voilà, benen är automatiskt i centrum!


Lindex har angett 30 denier på förpackningen, men jag finner det lite konstigt att samtliga områden skulle ha samma garntjocklek. Åtminstone de mjukisbyx-grå partierna vid knäna är något annat, även materialmässigt. Tyget är en mix av polyamid/polyester/elastan, men de partierna är betydligt styvare och elasticiteten är heller inte på topp. Det medför skrynklor på knäna när man rör sig i plagget och det ser fult ut. Det är det enda minuset med plagget som annars sitter bra på. Hittills har jag bara burit strumpbyxan 2 dagar, men inget har hänt med tyget på de mer genomskinliga ställena.
Originalpris är 100 kr, men jag köpte min med 50 % rabatt.


In English: 4 shades of grey - these pair of tights makes grey interesting! The parts that are jogging pants coloured got inferior elasticity than the others, but besides from that this is classic Lindex quality.

4 kommentarer:

 1. At bena blir sentrum med denne strømpebuksa, er vel ikke noe rart;) Hihi
  Men den er stilig! Med kun de feltene nede på leggen som er blitt gjennomsiktige:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite ovanligt för mig att dras till grå plagg, men den här är verkligen tilldragande!

   Radera