måndag 29 december 2014

Glitz

Guld & glitter brukar passa bra såhär års, så idag blir det Poppy tights från Indiska! Svart botten på 50 denier tyg och med prickar i grovt guldglitter. Jag fann dem för halva priset av 100 kr.


Jag tycker att effekten med det guldiga hade blivit ännu snyggare om tyget var mer opaque, men det går ju bra ändå.
En liten varning är på sin plats - jag köpte storlek S/M och gissar att det också fanns en L/XL. På grund av glittrets konsistens så är det här dock inte en strumpbyxa för alla, om man nu inte använder strumpbyxor tillsammans med byxkjol (finns det fortfarande?) eller shorts. Egentligen är väl jag nästan för tjock för plagget också (ej storleken) då mina lår går ihop. När sedan låren möter varandra när man går så skaver glittret mot andra lårets tyg och det blir ruffigt. Ingen större fara efter en dags användning, men risken finns att de här strumpbyxorna inte kommer att hålla alldeles för länge i grenområdet.
Eftersom de är gjorda för fler än de allra slankaste personerna så hade prickarna kunna sluta någonstans på mitten av låren kanske. Hellre det än att en annan konstistens på glittret, för jag är faktiskt förtjust i det sandpappersliknande om jag nu bortser från ovan nämnda problem. Strukturen är så annorlunda jämfört med andra glittriga strumpor, och det är kul!


In English: Gold glitz dotted tights from Indiska. The structure of the glitz is like sandpaper, which is fun but also become a bit of a problem if your thighs aren't the slimmest.

4 kommentarer:

 1. Det er sant som sier, det hadde gjort seg om det svarte hadde vært i tjukkere materiale. Kanskje 100den:)
  For prikkene kommer mer til sin rett nede på føttene, mot det de gjør oppover leggene;)

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara instämma med strömpebukser att det hade varit snyggare med ett tjockare tyg. Men dem ser helt ok ut ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ser ju inte blasé ut men tänk vilken bättre effekt ett tjockare tyg hade gett.

   Radera