söndag 25 augusti 2013

Hüftstrumpfhose

Äntligen fick jag prova ett par nya strumpbyxor från Nur Die, som jag tidigare prisat! Glansig finish och hipstermidja, det är win-win för mig! Tyvärr så hade jag lite otur med dessa.. Min storlek var bevisligen för liten, detta trots att svenska och tyska storlekar normalt är likadana. Också lite konstigt då min storlek suttit som en smäck på vinterstrumpbyxan. Det skedde alltså ett missöde när jag skulle ta på mig plagget, tyget som är stickat i 15 denier garn var inte elastiskt nog för att expandera och det blev en reva. Trots att strumpan var trång så fick jag den över baken, men riktigt "uttänjd" var den inte förrän jag burit den en halv kväll eller så. Köp en storlek större till nästa gång alltså, för det kommer bli en nästa gång.


Som synes så är den nästan osynlig och det här är en riktig "makeup för benen"-strumpbyxa. Färgen jag bär heter Amber och ser väldigt mörk ut i förpackningen, men blev perfekt lätt solbränd på. Elastan- och nylonblandningen är Lycra-märkt och benen blev lena i den!
Bilden i kvällssol nedan visar lystern i tyget som är alldeles lagom. Snyggt sken men inget som bländar. Jag älskar verkligen den här typen av strumpbyxor och lägg då till att den är riktigt billig. Jag gav 2,70 € för min på Edeka i Alsleben.


In English: 15 denier Hipster tights from Nur Die. Except from that the sizing was too small, I really loved these. Sandal toe, the fact that they end on the hips and together with the perfect inbetween shine - for only 2,70 €.

10 kommentarer:

 1. Det verkar vara en trevlig strumpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt! Lite snopet med storleken bara.

   Radera
 2. Härligt med kvällssol! Och vackert på flera sätt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid härligt med kvällssol! Tackar!

   Radera
 3. En riktig fin make-up strømpebukse til bruk om sommeren;)
  Da skal man som regel være barbent, men kan og være greit å ha fikset litt på fargen på bena om man ikke skulle ha noen brunfarge, men det har jo du litt av:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog mest om jag ska och bada, alternativt sola, som jag är barbent på sommaren. Känns så naket annars. ;)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. mm ser sköna ut.. massage kanske ;)

  likenylonfeet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske borde titta på en porrfilm istället för att trakassera mig?

   Radera
 6. Har alltid likt Nur Die !

  SvaraRadera