söndag 9 juni 2013

Rosetter

Letar du efter ett par ljusa strumpbyxor som passar till sommarens alla festligheter såsom studenter, bröllop och midsommar? Tja, dessa från Lindex kanske kan duga?


Här har jag visserligen effektivt stilbrutit av det romantiska temat (rosetter, och ett skirt diamantmönster undertill) med sneakers, men är jag ute i helt fantastisk natur så vill jag gärna kunna njuta av den utan att behöva tänka på tråkigheter som en trasig strumpbyxa. Och sedan så är jag ju en sneakers-tjej..

Plagget är gjort av 20 denier-garn och har en matt finish. Det matta känns inte alls tråkigt, som jag ju ofta tycker, utan passar perfekt. Glansighet till det här mönstret tror jag hade blivit lite "over the top". Nu har vi istället en strumpbyxa som bjuder på söta detaljer om man vill närstudera den, men om man väljer att kombinera den med en fantastisk klänning så kommer klänningen att vara i fokus. Bra där!


Upptill så övergår benen till en slags brief (eller vad jag ska kalla det) vilken känns helt okej. Jag får ingen upplevelse av "byxblöj-looken" i alla fall.
Tyvärr så lyckades jag få en liten maska under dagen jag bar strumpbyxan, men maskan var så pass liten att den inte syntes på avstånd. Den växte inte heller, så troligen ska jag kunna pryda mina ben i dessa rosetter några gånger till. Tycker dock att det är lite tråkigt ändå, trots allt så betalade jag en 100-lapp för härligheten.
Men då jag helt har charmats av det flickiga söta med den här strumpbyxan så blir det tummen upp. Förhoppningsvis så finns den fortfarande kvar i butik.


In English: Sheer tights with bows and diamond pattern from Lindex - these tights may be the perfect ones for a romantic summer!

6 kommentarer:

  1. Hej där! Uppskattar mycket flugor och rosetter. Gulliga rosetter på tightsen. Själv köpte jag här om dan ett wolford satin touch 20 black.

    Bye!

    SvaraRadera
  2. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din, så nå er det på tide å se og kommentere litt igjen;)
    Denne strømpebuksa var jo riktig så søt, passer fint å bruke om sommeren:)

    SvaraRadera