tisdag 29 november 2016

Totoro

Alla älskar väl trollet Totoro? Det är åtminstone svårt att inte charmas av den tjocka och fluffiga varelsen när man ser barnfilmen som bär dennes namn.
Jag hittade ett par Totoro-strumpbyxor på Etsy för kanske 80 kr, eller om det var strax under 100-lappen. De är gjorda i en one size, och då de väl främst har tillverkats för kortare och tunnare östasiater än undertecknad, så tänkte jag att det kan bli lite hur som helst.
Men jag får plats i dem! Dock så hasar byxdelen nedåt vid användning, och jag tror att det är en kombination av att det dels är ett mycket tunnare tyg upptill och dels att jag är på gränsen till för stor för plagget. Det krävs lite justeringar under dagen alltså.

Pärlorna som sitter på hjärtat var inte jättebra fastlimmade, utan försvann en efter en efter ett par timmars användning. Jag har väl inte förväntat mig att de skulle sitta för evigt heller..
Mer av ett roligt plagg än ett kvalitetsplagg, men strumpbyxan ser i övrigt fin ut efter premiäranvändningen. Så Totoro kommer nog att förgylla min ben några gånger till!


In English: Who doesn't love Totoro? Found these tights on Etsy for a few bucks. More of a fun-to-wear than a quality item, but I think they will last for a couple more times.

2 kommentarer:

  1. Kul med lite annat !!!
    Kollar regelbundet efter nya inlägg på din sida.
    H//HU

    SvaraRadera