torsdag 14 april 2011

Höstblommor

Strumpbyxan jag bar idag var kanske inte så våraktig, trots blomstermotivet, utan mer vad jag förknippar med hösten med sina murriga färger. Men strunt i det! Förutom svart så älskar jag olika röda nyanser, så det här är en strumpbyxa som jag blir glad bara av att titta på.



Den är från Twilfits eget sortiment och är stickad i 60 denier. Materialet är består av 70 % polyamid, 20 % polypropen och 10 % elastan. Och jag måste säga att det var längesen jag burit en strumpbyxa från någon av våra klädkedjors egna märken som känts så mjuk och skön. Helt underbar att ha på sig helt enkelt! Den känns väldigt gedigen gjord också, inte bara för att den är av en tjockare stickning.
Priset var visst 130 kr från början, men jag lyckades knipa åt mig den på vårrean. Så det är fullt möjligt att det finns några strumpbyxor kvar ute i butikerna. Hittar ni en så köp! För det här är, enligt mig, ett praktexemplar av de "billigare" sorterna!



In english: Tights from Twilfit with an autumn feeling in spring time. This one's got the best quality I've met in a long time from a cheaper brand!

2 kommentarer: