söndag 27 februari 2011

Sweet

Ett par festfina strumpbyxor i 70 denier? Ja tack! När det dessutom är kvalitetsstrumpor och till ett ytterst överkomligt pris så finns det inget att tveka om. De allra flesta av mina märkesstrumpor har jag fyndat på olika realisationer - jag bryr mig då inte om en trevlig strumpa är "so last season"!
Här bär jag strumpbyxan Sweet från Oroblus Trend-sortiment. Den vinröda nyansen kallas Amaranth. Mönstret föreställer rosor faktiskt, men det är inte övertydligt för ögat.Förutom att det höga deniertalet gör att strumpbyxan är varm så är kompositionen av polyamid och elastan mjuk och behaglig. Jag vill faktiskt jämföra känslan här med den jag har fått när jag har burit Wolford-strumpor.
Förutom allt detta så är färgnyansen otroligt lättmatchad. Det är en strumpbyxa som som är riktigt användbar helt enkelt.Kan inte komma på något ont att skriva om denna strumpbyxa. Så spring iväg med er och köp! Finns för en 50-lapp på Twilfit nu. Den har kostat 200 kr från början.In english: Amaranth coloured tights from Oroblu Trend, called Sweet. 70 denier makes them warm, and they're extremely soft. I could actually compare them to any of my Wolford tights. So if you have the chance, buy them now on sale!

4 kommentarer:

 1. Jättefina! Tyvärr fanns dom inte på Twilfit i Umeå, eller i alla fall inte på rea. Jag fyndade däremot ett par fina röda bomullsstrumpbyxor från Bleuforet förra veckan! Fast dom är ju såklart mera vardagsstrumpor...

  SvaraRadera
 2. Så skulle man bara ha tillgång till twilfit :P

  SvaraRadera
 3. Som vanligt visar du fina strumpor. Denna gången en fin strumpbyxa för lite mer mogna (medelålders) ben. Jag tycker att ros mönstret syns ganska tydligt på bild två. Kanske bara för att du skrev att det var ett rosmönster.
  Jag kan bara hålla med sigridkarlsson att man skulle haft tillgång till twilfit. Men det finns ju andra affärer som säljer fina strumpbyxor.

  SvaraRadera
 4. Jag kör ett samlat svar till er alla!

  Det var ju synd att de inte reas ut överallt, jag har sett dem (och i ganska många exemplar i varje butik) på i alla fall två olika Twilfit-affärer hos mig. Men om ni saknar dem på rea i butik eller en butik helt och håller så kan jag tipsa om att jag sett dem på rea på den tyska webshopen Hosieria, http://www.pantyhose-stockings-hosiery.com/
  De kostar 93 SEK där. Sen tillkommer visserligen frakt på 9 euro (fraktfritt om köpesumman är 100 euro eller mer). Men ska man köpa många strumpor så lönar det sig!

  Finns gott om märkesstrumpor där i alla möjliga färger och mönster, och till lägre priser än här hemma.
  Själv fick jag hem ett paket idag med 4 par strumpor, och jag "sparade" ca 500 kr jämfört om jag köpt dem i butik här hemma. Så det kan kanske vara något?

  Sen kan jag bara hålla med dig LM, det känns som att det här är en strumpbyxa som verkligen passar alla åldrar. Den är inte tantig på någon yngre, och inte för ungdomlig på någon som är äldre heller. Kul när det är så!

  SvaraRadera