tisdag 7 december 2010

Korsetterade ben

Här kommer en variant på strumpor med söm! Dagens inlägg visar ett par stay ups från Leg Avenue. En inte helt diskret strumpa, men jag tycker att den är ganska fräck.



Vidden i spetskanten är helt okej, men jag stör mig på att sömmen på kanten går ihop baktill på låret istället för som brukligt på insidorna. Sen brukar jag förvisso ha kjolen längre ned och inte blotta spetskanten, men det är ändå en störande detalj.
Stay upsen är tjockare än vad jag trodde, jag gissar att det rör sig om 40 denier här. Som det syns på bilden nedan så är nylonet ganska stripigt och det är också ett minus. Bortsett från detta så gillar jag dem!
Sedan kan man ju alltid lägga ned lite mer tid än vad jag gjorde innan fotografering på att få sömmarna raka och fina..



In english: Corset laced hold ups from Leg Avenue. As you can see, the nylon is a bit wispy and the seam of the lace on top ends on the back of my thighs instead of inbetween them. However, I like these stockings.

7 kommentarer:

  1. Jättesnyggt, läckra sömmar.
    Tråkigt med ränderna utmed benen, men så kan det vara på oanvänt nylon, det går nog till sig, bokstavligt.
    Fina klackar också, ser ut som 8cm. Som du ser blir benen väldigt snygga när foten sträcks ut med hög klack. Ut fotosynpunkt skulle du kunna prova 10cm vid Strumpbyxpresentaioner.

    SvaraRadera
  2. hej.
    jag tycker om dinna nylonklädda fötter
    kram

    SvaraRadera
  3. Strumpbyxverkstan: Skorna är hela 4,25 ", vilket väl blir 12,5 cm ungefär. Läckra skor och visst får man snygga ben i högklackat. Anledningen till att det inte förekommer så mycket högklackat i bloggen är att jag har det väldigt sällan. Det är inte så praktiskt och så kan jag knappt gå i stilettklackar. ;)
    Sen har jag någon fånig idé om att bloggen ska visa ett "vardagligt liv" med nylonstrumpor - eftersom så många andra nylonbloggar är rent fetischinriktade - och eftersom min vardag sällan inkluderar höga klackar så blir det mer plattfotat.
    Men visst, jag kan ha det lite i åtanke. Jag har ju en del andra trevliga skor bor hemma hos mig som nog kan behöva luftas lite framför kameran. ;)

    Anonym: Tack för komplimangen!

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Plattfot är helt okej kära du. Vardagsstrumpbyxan är mer intressant för oss Strumpbyxintresserade personer.
    (jag har ett kort foto-förflutet, därav min kommentar, 12.5 är imponerande ;-)

    SvaraRadera
  5. Strumpbyxverkstan: Aha, där ser man! På hobbynivå eller även i arbetet? Visst är det imponerande! Även för mig, hehe. De är ett typiskt exempel på skor som jag köpt för ögats skull, snarare än för användning. ;)

    SvaraRadera
  6. Det var på hobbynivå, Strumpbyxfotograf slog liksom inte igenom riktigt..... men kul var det.
    Visst är det för ögats skull, och ögat uppsakttar det också.

    SvaraRadera
  7. Haha, jag förstår inte att det inte kan slå igenom med en specialiserad strumpbyxfotograf..? ;)

    SvaraRadera